Praktijkinformatie – Tandartsenpraktijk Venserpolder – Amsterdam

Welkom bij Tandartsenpraktijk Venserpolder

Om u beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelingen, nieuws en nog veel meer.

Naar inhoud

Terug naar overzicht

Praktijkinformatie

Coronavirus: Hoe gaan wij hier mee om?

In de praktijk merken wij dat patiënten vragen hebben over behandelingen en ons hygiënebeleid. Graag vertellen wij u hoe wij op dit gebied met de situatie omgaan.

 

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, en houden ons aan de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Daarom zijn wij gesloten tot 6 april.

 

Wij zijn alleen open op afspraak voor spoedbehandelingen en ernstige pijnklachten. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken tussen 8:30 uur en 12:30 uur.

Wat is een spoedgeval?

Als je plotseling last krijgt van pijn, een ontsteking of zwelling in je mond of door een ongeval een tand breekt of verliest, noemen we dat een spoedgeval. Ook als je beugel ineens ernstige klachten geeft, spreken we van een spoedgeval. Bel dan altijd eerst de tandarts voor overleg. Ook als je verkoudheidsklachten hebt of (mogelijk) besmet bent met het coronavirus.

 

Hygiëne staat bij ons voorop. Wij werken altijd volgens strikte hygiëne protocollen. Om deze reden kunnen wij ook op dit moment de zorg bieden die u van ons gewend bent. Wij vragen u daarom ook om bij binnentreden van de praktijk uw handen te desinfecteren bij de beschikbare desinfectie apparaat.

 

In het belang van onze patiënten en medewerkers vragen wij mensen met klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts hun afspraak te verzetten. Bij twijfel kunt u telefonisch contact met ons opnemen om te overleggen.

Telefoon 020-698 2289.

Publicatiedatum: 16-03-2020